2022. 01. 19. - 10:30

Katy Perry új dallal rukkol elő – DJ Zeddel

Katy Perry új dallal rukkol elő – DJ Zeddel

Sok meglepetéssel készül 2022-ben rajongóinak a sikeres énekesnő. Katy Perry nemrég adott ki egy közös dalt Alessóval, de érkezik egy újabb is.

Meglepetések sorozatával áll elő a népszerű énekesnő 2022-ben: Katy Perry, aki jelenleg Las Vegasban dolgozik, a közelmúltban adott ki egy dance-pop számot When I'm Gone címmel, az e zene szupersztárjával, Alessóval. 
 
Nem ez azonban az egyetlen dal, amivel készül: DJ Zeddel, aki a 365-ön működött vele együtt, szintén közös szerzeményt készít.
 
Egy forrás a The Sunnak azt mondta: Katy Perry keményen dolgozik, elhatározta, hogy 2022 az ő éve lesz. Nagyon sok új zene van készülőben, s számos együttműködést is tervez.
 
 
Nagyon úgy fest, hogy az énekesnő, aki 2020-ban anya lett, újra megveti lábát a zeneiparban, s azb előttünk álló 12 hónapban több meglepetéssel is előáll majd.
 
Katy nemrég beszélt arról, mennyire szerette volna megteremteni a megfelelő egyensúlyt az anyaság és a művészete között, ugyanolyan energiát fektetni mindkét dologba.
 
A jelek szerint ezt meglehetősen jól csinálja.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.