2022. 06. 14. - 08:43

Kriptovaluta online sportfogadás magyar fogadóknak

Kriptovaluta online sportfogadás magyar fogadóknak
Az online casino és a fogadási oldalak között a fizetés alapján kétféle fizetési módot különböztetünk meg. Akik már hosszú ideje használják a fogadási oldalakat, azok túlnyomórészt hagyományos valutát használnak. Azonban az utóbbi időben új fogadási oldalak további fizetési lehetőségeket biztosítanak, így például kriptovalutával is lehet fizetni.
A kriptovaluták egy egészen új fizetési lehetőségeket kínálnak, amelynek számos előnye van a hagyományos fizetési technikákkal szemben. Alapértelmezés szerint a bukmékerek minden befizetésnél átalakítják a titkosítás módját. Például, ha valaki Bitcoint helyez el egy ilyen sportfogadónál, akkor azt átváltják Euróra a bankszámláján. Így megvédenek minden lehetséges, a Bitcoinra jellemző áringadozástól.
 
A pénzmosás elleni gyakorlatnak megfelelően bizonyos bukmékereknél nem lehet kriptovalutával fizetni. De vannak olyanok is, akik kizárólag a titkosításra összpontosítottak és semmilyen más fizetési módot nem fogadnak el, azaz ennél a bukmékernél csak ezzel a kriptovalutával lehet fizetni. Nézzük meg pontosan, hogy milyen előnyöket kínálnak és milyen hátrányokkal kell szembenézni a kriptovaluta sportfogadásnál!
 
Milyen előnyei vannak a kriptovaluta sportfogadásnak?
 
A kriptovaluta használata lényeges előnyökkel jár a bankszámla használata során. A kriptovaluta gyors kifizetéseket, alacsonyabb díjakat és befizetéseknél és kifizetéseknél nagyfokú rugalmasságot biztosít.
 
Gyorsabb feldolgozási idők
 
A kriptovaluták többségének alapvető tulajdonsága, hogy a tranzakciókat közvetítők nélkül hajtják végre. Amikor pénz tesz fel valaki kriptovaluta sportfogadásra, nincs bank vagy más közvetítő harmadik fél, amely feldolgozná a tranzakciót. Az Öntől érkezett megbízást közvetlenül a bukmékerek hajtják végre. Így a végrehajtás sebessége páratlan, különösen néhány altcoin esetében.
 
Bizonyos lehetőségek nagyon alacsony díjakat kínálnak
 
A megnövekedett sebességen kívül a kriptovaluták másik nagy előnye a nagyon alacsony díjak. Ezek között is van azonban különbség, például a Bitcoin és az Ethereum nem számít olcsónak. Az értéknövekedés és a gyakori használat egy forgalmas hálózatot és emelt díjakat von maga után. Ezen kriptovaluták helyett ugyanakkor választhatjuk a Dogecoin és Ripple XRP fizetőeszközöket, mivel rendkívül olcsóak.
 
Biztonság és átláthatóság a blokkláncban
 
A kriptovaluta egyik fő forradalmi eleme a blokklánc. Minden kriptovaluta saját blokklánccal rendelkezik általában, képes mindent rögzíteni és nyilvánossá és hozzáférhetővé tenni. Így senki sem kérdőjelezheti meg a tranzakciót.
 
Gyors regisztráció mindenféle kriptovaluta sportfogadásban
 
A rejtjelezés decentralizált és névtelen jellege miatt gyors regisztrációra van lehetőség. A kriptovaluta sportfogadásnál nem kell végigmenni az ellenőrzési folyamaton, hogy hitelesítsük a fiókot; mindössze egy e-mail címre van szükség és néhány másodperc alatt létrehozhatjuk azt.
 
Alsó befizetési és magasabb kifizetési korlátok
 
A fizetésfeldolgozó partnerek korlátozzák a bukmékereket abban, hogy milyen összegeket fogadnak el. A rejtjelezésben a tranzakciókat közvetítők nélkül hajtják végre; a betétek akár egy dollárig is terjedhetnek, a legnagyobb előnye pedig az, hogy általában nincs korlátja a kifizetési összegeknek.
 
Gondtalan pénzkivételek
 
Miután visszaigazolták a kifizetést, mindössze néhány percig tart, amíg a nyereség átkerül a személyes pénztárcánkba. Mindig meg kell várni a jóváhagyást a titkosítást elfogadó bukmékereknél. Azonban összehasonlítva a hagyományos bukmékerekkel, a feldolgozási idő általában sokkal kisebb. Időnként a bukmékerek manuálisan dolgozzák fel a kifizetéseket, azaz lehet, hogy mégis várnia kell egy-két napot.
 
Másodlagos adatvédelmi szint
 
A kriptovaluta fogadás egy komoly szintű adatvédelmet biztosít. Semmilyen kriptovaluta sem oszt meg a személyes címén kívül más személyes adatot. Azaz így teljesen névtelenek lehetünk. A hagyományos bukmékerek banki módszerű titkosítást kínálnak, így továbbra is megkövetelik az ellenőrzését, különösen a kifizetések esetén.
 
Bárhonnan fogadhatunk
 
Szinte minden kriptovaluta decentralizált, ami azt jelenti, hogy nem kötődnek egy adott joghatósághoz. Néhány kivételtől eltekintve, egyetlen törvény sem akadályozza meg, hogy hozzáférjünk azokhoz, még akkor sem, ha a hagyományos bukmékerek tiltottak az országunkban. Ez azt jelenti, hogy a világ szinte bármely pontjáról hozzáférhetünk és használhatjuk a titkosítást elfogadó bukmékereket. Az ő részükről a kriptovaluták megkönnyítik számunkra az engedély elvesztésétől való félelem nélküli hozzáférést. 
 
Adatvédelem és biztonság
 
A kriptovaluta sportfogadás egyre nagyobb népszerűségnek örvend a befektetők és a szurkolók között. Függetlenül attól, hogy komoly fogadók vagy csak alkalmi játkosok vagyunk, a kriptovaluták egyedi lehetőségeket kínálnak a sportfogadásban és a kaszinójátékoknál. Mivel számos lehetőség adott, érdemes áttekinteni néhány kriptovalutát elfogadó fogadási oldalt.
 
A kriptovalutát kínáló oldalak általában bizonyított megbízhatóságot és stabilitást, fogadási lehetőségek széles választékát, elkötelezett mobil fogadási alkalmazást biztosítanak. A kriptovaluta fogadási oldalak több mint 20 népszerű sportágnál kínálnak fogadási lehetőséget, így például futball, jégkorong, MMA, krikett, kosárlabda és asztalitenisz fogadási lehetőségek.
 
Továbbá néhány fogadási oldal e-sport fogadást, valamint néhány különleges fogadási típust, így politikai és lottófogadásokat nyújt. Az elfogadott kriptovaluták száma folyamatosan növekszik a különböző oldalaknál.
 
Legismertebb kriptovaluta fogadási oldalak
 
A kriptovaluta sportfogadást biztosító oldalak között a legismertebek közé tartozik a BetOnline, az XBet, Bovada, MyBookie, BetUS, Intertops és BetNow, és a GT Bets. A BetOnline at egyik legismertebb fogadási oldal, amely a legtöbb kriptovalutát elfogadja, így Bitcoint, Bitcoin Casht, Ethereumot, Litecoint, Ripplet és Tethert. Ami igazán megkülönbözteti a BetOnline-t a többi fogadási oldaltól, az az elképesztő sokoldalúsága.
 
Minden egyes játékhoz számos más ajánlatfogadást választhatunk a moneyline, alatt vagy felett és a különbözeti fogadáson kívül. A BetOnline számos nagyvonalú ajánlatot biztosít a kriptovaluta fogadóknak. A kriptovaluta kifizetés a BetOnline-nál gyors és könnyű.
 
J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.