2022. 06. 14. - 10:50

Leigh-Anne Pinnock szólódalokat ír

Leigh-Anne Pinnock szólódalokat ír

A Little Mix sztárja a hírek szerint önálló számokat készít, jelenleg Jamaicán – Leigh-Ann Pinnock debütáló lemezzel szeretne előállni.

Debütáló albumon dolgozik a Little Mix sztárja. Leigh-Ann Pinnock – akinek 10 hónapos ikrei vannak focista vőlegényével, Andre Gray-vel – állítólag a Karib-térségben készíti új dalait, miután februárban szólószerződést írt alá a Warner Records-szal.
 
„Nyilvánvalóan élvezi a jelenlegi szünetet, de azért szeretne valami nagy dologgal előrukkolni” – mondta Leigh-Anne-ről egy ismerőse a The Sun-nak. Leigh-Anne Pinnock
 
Ígéretes dalokra adhat okot az is, hogy Tayla Parx dalszerző, aki korábban társszerzője volt olyan sztároknak, mint Mariah Carey, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Chris Brown vagy Alicia Keys, sőt a Little Mix 2020-as Sweet Melody dalában is közreműködött, Jamaicán tartózkodik Leigh-Ann Pinnockkal.
 
Tayla Parx a Twitteren tette közzé, hogy a megjelenés dáutmát közölni még túl korai lenne, de „a kerekek már mozgásba lendültek”.
 
A Warner Records f2022 februárjában erősítette meg, hogy Leigh-Anne Pinnock - aki a Little Mix tagjaként vált híressé, amikor 2011-ben a lánycsapat megnyerte a The X Factor című tehetségkutatót - szerződést írt alá velük.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.