2022. 11. 22. - 10:20

Lindsay Lohan még egy albumot készít?

Lindsay Lohan még egy albumot készít?

Lindsay Lohan nyitott rá, hogy új zenét alkosson – A színésznőként sikeres sztár 2004-ben debütált zenei albummal.

Újra szárnyal mostanság Lindsay Lohan. A népszerű színésznő nyitott az ötletre, hogy ismét előálljon egy lemezzel.
 
A Mean Girls sztárja 2004-ben adott ki zenei albumot, a Speak-et – az azt következő évben a debütáló lemezt az A Little More Personal (Raw) követte.
 
Lindsay hosszabb szünetet tartott a szakmájában – majd 2020-ban bemutatta a Back to Me című kislemezt. A Who What Wear-nek adott interjújában azt is jelezte, hogy néhány dal készen áll és megjelenésre vár.
 
 
„Visszavettem az éneklésből, mert a húgom életében ez a legnagyobb szenvedély és nagyon szerettem volna, ha ezt az utat járja. Nem akartam elterelni a figyelmet róla” - osztotta meg. gondolatait Lindsay Lohan, hozzátette azonban: rengeteg dalt készített, amelyek várakoznak. Talán öt év múlva készít még egy albumot.
 
S bár Lindsay ezek a zenei felvételek a jelek szerint még távolabb vannak, a színésznő-énekesnő nyitott az ötletre, hogy zenei képességeit musicalben mutassa be.
 
„Ha hallani lehet majd tőlem a közeljövőben zenét, az remélhetőleg egy filmmusicalben lesz" – jegyezte meg a 36 éves sztár.
 
Lindsay Lohan jelenleg új filmjét, a Falling for Christmas-t népszerűsíti.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.