2023. 02. 21. - 11:00

Még idén új zenével jelentkezhet Rihanna

Még idén új zenével jelentkezhet Rihanna

A sikeres énekesnő, aki immár második gyermekét várja, 2023-ban új dalok kiadását fontolgatja. Rihanna az év végére tartogatná meglepetését.

Új zenét adna ki még az idén Rihanna. Az Umbrella slágergyárosa 2016-ban adta ki nyolcadik stúdióalbumát, az Anti-t. Tavaly októberben pedig a Lift Me Up című kislemezzel jelentkezett, amely a Black Panther: Wakanda Forever filmzene lemezen is szerepelt.
 
A rajongók folyamatosan kérdezgetik az énekesnőt, mikor mutat be új dalt vagy lemezt. Most a brit Vogue-nak adott friss, márciusi interjújában a sztár elárulta, hogy még 2023-ban előrukkolna új zenével.
 
 
„Még ebben az évben meg szeretném csinálni – jelentette ki. - Őszintén szólva nevetséges lenne, ha nem idén adnám ki. De csak szórakozni akarok. Zenélni és videókat csinálni” – tette hozzá Rihanna.
 
Ennek ellenére elképzelhető, hogy a megjelenés egyelőre késni fog – a szépséges, 34 éves énekesnő ugyanis a közelmúltban a Super Bowl félidő showjában elárulta: második gyermeküket várják párjával, A$AP Rocky rapperrel.
 
Az újabb baba meglepetés számukra is, hiszen első gyermekük, egy kisfiú 2022 májusában jött a világra.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.