2021. 12. 31. - 14:30

MI-alapú valós idejű esélymodellező és szimulációs rendszert fejleszt egy esport cég

MI-alapú valós idejű esélymodellező és szimulációs rendszert fejleszt egy esport cég
Az Esports Technologies, Inc. a fejlett esport fogadási termékek és technológiák vezető globális szolgáltatója bejelentette, hogy ideiglenes szabadalmi bejelentést nyújtott be egy olyan technológiára, amely mesterséges intelligenciát használ az esport versenyek különböző szakaszainak fogadási algoritmusában használható modellek létrehozására.

Az Esports Technologies úttörő és magával ragadó fogadási termékeket fejleszt az esport-rajongók és fogadók számára világszerte. Az Esports Technologies az esport termék-, platform- és marketingmegoldások egyik vezető globális szolgáltatója. A vállalat egy engedéllyel rendelkező online szerencsejáték-platformot, a gogawi.com-ot üzemelteti, amely biztonságos környezetben kínál valódi pénzben történő fogadásokat a világ minden tájáról származó esport-eseményekre és profi sportágakra. A vállalat olyan esport-prediktív játéktechnológiákat fejleszt, amelyek lehetővé teszik a forgalmazást mind az ügyfelek, mind az üzleti partnerek számára.

Új rendszerük gépi tanulást és fejlett kvantitatív módszereket használ, hogy azonnal nyereményszorzókat generáljon bármilyen számú esport mérkőzés- és versenytípusra. Ez a megoldás emellett alkalmas lesz a meccsek vagy versenyek különböző szakaszaiban arra, hogy javaslatokat fogadjon és különböző fogadási piacokat nyisson.

A mesterséges intelligencia új szintre emeli az esport-fogadásokat
A mesterséges intelligencia új szintre emeli az esport-fogadásokat

A bejelentés egy olyan rendszerről számol be, amelyben a fogadók egy torna során és a mérkőzések alatt is fogadhatnak a csapatokra. Ezzel a technológiával például olyan fogadásokat lehet kötni, hogy melyik csapat kerül az első háromba, vagy az első ötön kívülre, illetve hogy a csapat melyik fordulóba jut be.

Bart Barden, az Esports Technologies műveleti igazgatója a következőket mondta: "Rendkívül büszke vagyok kvantum- és modellező csapatunkra, amely továbbra is fejleszti a potenciális iparágvezető adatmegoldásokat. Az élvonalbeli modellezés és mesterséges intelligencia kihasználása a tervezett új generációs fogadási eszköz technológiájának megalkotásához bizonyítja az innováció iránti elkötelezettségünket, valamint azt, hogy az esport-rajongók és a fogadók igényeire összpontosítunk mindenhol. Folytatjuk az esport fogadási élmény továbbfejlesztését és innovációját az ügyfelek számára."

Ez a technológia az Esports Technologies fejlett fogadási ajánlatok portfóliójának legújabb tagja. A vállalat 2021 júniusában nyújtotta be a szabadalmat egy olyan saját fejlesztésű élő közvetítési technológiára, amely integrálja a sport- és esportfogadást számos legnépszerűbb streaming-platformon, többek között a Twitch, a YouTube, a Facebook Gaming és a Hulu segítségével.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.