2023. 03. 21. - 11:05

Poszthumusz Coolio album készül

Poszthumusz Coolio album készül

Long Live Coolio címmel még idén megjelenne egy lemez, amely az elhunyt rapsztár munkássága előtt tiszteleg.

Poszthumusz Coolio album készül – a lemez Long Live Coolio címmel a tervek szerint 2023-ban napvilágot látna, a vezető kislemez pedig a TAG You It lenne, amelyen Too $hort és DJ Wino szerepel.
 
A számhoz készült videoklipben a Gangsta's Paradise slágerkészítője és Too $hort – igazi nevén Todd Anthony Shaw – látható egy bokszringben, női boxerekkel.
 
A készülő gyűjtemény olyan dalokat tartalmaz, amelyeken a néhai raplegenda azelőtt dolgozott, hogy 2022 szeptemberében meghalt, mindössze 59 évesen.
 
 
A rapper akkori menedzsere, Jarez Posey megerősítette, hogy Coolio-ra összecsuklott állapotban találtak a fürdőszobában, egy barátja Los Angeles-i otthonában szeptember 28-án. A mentők kórházba vitték, de segíteni már nem lehetett rajta – a halálát
szívmegállás okozta.
 
Kábítószert vagy kábítószerrel kapcsolatos kelléket a rendőrök nem találtak nála.
 
A hip-hop legenda, akinek valódi neve Artis Leon Ivey Jr. volt, 1987-ben adta ki debütáló kislemezét Whatcha Gonna Do? címmel, ám a globális áttörést a 90-es évek közepe jelentette a karrierjében.
 
Fotó: Instagram.com/Coolio
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.