2022. 08. 17. - 12:35

Stúdióba vonult Olivia Rodrigo

Stúdióba vonult Olivia Rodrigo

Hivatalosan is stúdióba vonult a sikeres énekesnő. Olivia Rodrigo második albumán dolgozik - árulta el a producere.

Második lemezét készíti Olivia Rodrigo, aki hivatalosan is stúdióba vonult a napokban. Az örömhírt a Good 4 U sláger sikeres előadójának producere, Dan Nigro közölte, aki Instagram Story formájában erőítette meg: közeleg az új album.
 
A 19 éves pop-szupersztár debütáló nagylemeze, a Sour forgószélszerű sikert aratott és rekordot döntött – Nigróval készítette a 2021-ben megjelent listavezető számok többségét, egy kivételével.
 
 
Olivia debütálása az egyik legnagyobb siker volt az elmúlt években, valami igazán különlegeset alkotott Dannel. Szeretett volna fejlődni azonban, így a mostani hangzás nem lesz teljesen ugyanolyan – mondta el egy forrás a The Sun lapnak.
 
Olivia tudja, rohanni nem kell az új zenékkel, de túl sokáig sem akart vele várni. Úgy érzi, ők ketten Dan Nigro-val tökéletes duót alkotnak a zenekészítésben, ezért várhatóan ismét kitűnő anyaggal rukkolnak majd elő – tette hozzá a forrás.
 
Olivia Rodrigo július 7-én zárta le Londonban a Sour Tour turnéját, ezért is meglepő, hogy máris stúdióba vonult.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.