2022. 07. 18. - 11:00

Szeptemberben érkezik Ozzy Osbourne albuma

Szeptemberben érkezik Ozzy Osbourne albuma

Jó hírrel szolgált a közelmúltban a rocker neje, Sharon: Ozzy Osbourne következő szólólemeze decemberben várható, de már szeptemberben hallhatunk tőle új dalokat.

Új albumot jelentetne meg 2022 szeptemberében Ozzy Osbourne.
 
A hírneves rocker még áprilisban erősítette meg, hogy befejezte a 2020-as Ordinary Man folytatásának felvételét. Most a 73 éves énekes felesége, Sharon Osbourne hintette el a rajongóknak, hogy várhatóan pár hónapon belül hallhatják az új dalokat.
 
A sztár neje a The Graham Norton Radio Show-ban azt mondta, nagyon jó az anyag, sőt, Ozzy egy másik lemezt is készített, amelyik szeptemberben érkezik.
 
 
„Ozzy nagyon elfoglalt a stúdióban. Még mindig ír és énekel, ez igazán boldoggá teszi… Soha nem fogja abbahagyni egyiket sem” – vélekedett Sharon Osbourne.
 
A rocker és felesége saját stúdiót építtetett angliai otthonában, így Ozzy Osbourne bármikor nekiláthat a munkának, ha kedve támad rá. „Alig várja, hogy visszatérhessen” – árulta el Sharon.
 
A közelmúltban egyébként Ozzy maga is megerősítette, hogy az albumot befejezte és már eljuttatta kiadójához, az @EpicRecordshoz.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.