2021. 12. 12. - 13:29

Többjátékos funkcióval és MI-vel frissített Pac-Man játékot indít a Facebook

Többjátékos funkcióval és MI-vel frissített Pac-Man játékot indít a Facebook
A Facebook elindította a Pac-Man közösséget a Facebook Gaming-en, annak apropóján, hogy a legendás klasszikus Pac-Man egy új, továbbfejlesztett változatát készül bemutatni.

A ráncfelvarráson átesett Pac-Man a Genvid fejlesztőcsapatának munkáját dicséri, akik a BANDAI NAMCO Entertainmenttel együttműködve készítették el a játékot.

A hagyományos Pac-Man játékkal ellentétben a Facebook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedül vagy többjátékos módban (akár négy játékossal) hódítsák meg a labirintusokat. Ráadásul a felhasználók saját labirintusokat és kihívásokat is létrehozhatnak a Maze Creator eszközzel.

"A Play Watch Connect segítségével még magával ragadóbb élményeket nyújtunk, amelyek valódi közösségeket építenek a Facebookon a játékok köré" - írja blogjában a Facebook.

A streamelők és a készítők is élőben közvetíthetik majd a Pac-Man-meccseket. A Play with Streamer funkció révén a Facebook Gaming alkotói közvetlenül az élő közvetítésükből hívhatják meg a közösségüket, hogy csatlakozzanak hozzájuk a játékban, akár résztvevőként, akár nézőként.


Új formában tér vissza minden idők egyik legnépszerűbb játéka, a Pac-Man

"A játékosok által készített labirintusok naponta megjelennek majd a játékon belül, és hamarosan elindítjuk a közösség-orientált kihívásokat is, melyeket a streamerek közösségei irányítanak és felügyelnek" - írja a Facebook.

A PAC-MAN COMMUNITY-ben a 24/7 élő streamet Watch módban nézők is feltölthetik akár az AI PAC-MAN-t, akár a Ghosts-ot, és versenyezhetnek is egymással. Amikor egy streamer nem élőben van, a Watch fülön mesterséges intelligencia karakterek jelennek meg. Ez hasonlít a klasszikus játékgépeknél alkalmazott megoldáshoz, hogy a "régi" élmények még inkább visszaköszönjenek.

"Hiszünk abban, hogy a játékok összehozzák az embereket, legyen szó akár közös játékról, játékvideók nézéséről vagy a Facebook-csoportokban a játékokhoz kötődő diskurzusokról" - mondja a Facebook.

A Pac-Man közösség itt érhető el.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.