2022. 02. 22. - 11:00

Új albumot adna ki 2022-ben Rihanna?

Új albumot adna ki 2022-ben Rihanna?

A jelek szerint még idén új lemezt jelentetne meg a sikeres énekesnő. A jelenleg várandós Rihanna a következő hónapokban lepné meg a rajongóit.

Hamarosan új albummal jelentkezne Rihanna. A 33 esztendős sztár, aki a közelmúltban jelentette be, hogy első gyermeküket várják a párjával, ASAP Rockyval, meglepetés-lemezzel kedveskedne a rajongóinak.
 
A The Sun-nak nyilatkozva Rihanna egyik ismerőse azt mondta: ez meg fog történni, idén albumot ad ki az énekesnő. Már készül a kiadásra.
 
Mindig van valami, amit Rihanna tervez a rajongóknak. Tud róla, hogy már nagyon várják az új zenéjét, ahogyan azzal is tisztában van, hogy régóta várakoznak. Nagyon izgatott, hogy most előrukkolhat az újdonsággal – tette hozzá a forrás.
 
 
A Talk That Talk vagy a Rude Boy népszerű előadója már 2021 decemberében azt ígérte, hogy „hamarosan” érkezik az új zene.
 
Rihanna egyébként már korábban beszélt arról, hogy új lemeze megéri a várakozást és a rajongók „teljesen más” hangzásra számíthatnak majd.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.