2022. 08. 13. - 11:20

Virtuális mérkőzésekre is lehet fogadni a mesterséges intelligencia által

Virtuális mérkőzésekre is lehet fogadni a mesterséges intelligencia által
A sportfogadási adatokra és szolgáltatásokra specializálódott Sportradar napi 3000 virtuális National Basketball Association (NBA) kosárlabda-mérkőzést kínál fogadási partnereinek, lehetővé téve számukra, hogy olyan időszakokban is kínáljanak piacokat, amikor kevés élő eseményre kerül sor.

Az elképzelések szerint minden egyes virtuális NBA-meccs valós NBA-adatokon alapul, amelyeket a Sportradar a ligával kötött 1 milliárd dolláros fogadási és streaming-szerződés keretében szerzett meg. A mérkőzések kimeneteleit a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás eszközeinek kombinálásával szimulálják.

A játékmotor algoritmusait 480.000 korábbi szimulációból származó, több millió adatponton képeztek ki a valósághű eredmények generálása érdekében.

Az összecsapásokat vizuálisan, motion capture technológiával szimulálják, a játékosok mozgását kamerák és érzékelők segítségével rögzítik félmillió adatpontból. Ezeket a képeket aztán összepárosítják az adatvezérelt szimulációval, végül létrehozzák a virtuális játékot.

A valódi meccsek mellett már virtuálisakra is lehet fogadásokat tenni a mesterséges intelligenciának köszöngetően
A valódi meccsek mellett már virtuálisakra is lehet fogadásokat tenni, hála a mesterséges intelligenciának

A Sportradar szerint a virtuális NBA-meccsek az eWallet Remote Game Server-en vagy a Betradar Unified Odds Feed-en keresztül lesznek elérhetők, így könnyen integrálhatók a meglévő kliensek adatfolyamaiba. A fogadók egyszerre legfeljebb nyolc mérkőzést nézhetnek, amelyek mindegyike 12 fogadási piacot kínál.

"A virtuális sportfogadás egyre népszerűbb, idén eddig több mint 200 millió fogadási szelvény került a Sportradar virtuális fogadási termékeinek portfóliójába" - mondta Frank Wenzig, a Sportradar szerencsejáték ügyvezető igazgatója.

"Az NBA-csapatok neveit és logóit tartalmazó Virtual NBA bevezetésével a Sportradar dinamikus kosárlabdás tartalmat biztosít az üzemeltetőknek, hogy növelje a sportág iránti elkötelezettséget, és a szezonon kívül is hozzáférést biztosítson a rajongóknak az NBA fogadási piacaihoz" - tette hozzá Wenzig.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.