2019. 03. 13. - 12:00

A Jonas Brothers máris Billboard-toplistás

A Jonas Brothers máris Billboard-toplistás

Ennél még minden sokkal jobb lesz – ezt ígérik rajongóiknak a fiúk, akik 2013-ban felfüggesztették közös zenekaruk működését: a Jonas Brothers máris tarol új dalával.

Nemcsak újra kezdi, már most rekordokat döntöget a Jonas Brothers új slágerével. A Sucker című dal a Billboard Hot 100-as listáján Amerikában az első lett 2019.március 11-én.
 
A zenekar megerősítette, hogy ismét összeállnak – eddig erről csak pletykák keringtek.
 
A Jonas testvérek együttese 2013-ban oszlott fel, ezt követően közülük többen szólókarrierbe kezdtek.
 
 
Visszatérő daluk most azonnal a toplista élén debütált, ami meglehetősen döbbenetes kezdés. A fiúk sem jutottak szóhoz a meglepetéstől, Nick Jonas az Instagramon azt írta: „Ahhh! Ez hihetetlen! A szívem tele van hálával. Pedig még abban sem voltam biztos, hogy sikerül újra jó zenét írnunk a testvéreimmel” – fogalmazott.
 
A Jonas Brothers felhívta a rajongói figyelmét – akiket egyébként a világ legjobbjainak nevezett -, készüljenek, mert ez még csak a kezdet.
 
A fiúk sikerét Nick újdonsült felesége, a színésznő Priyanka Chopra is ünnepelte saját Twitter oldalán, hozzátéve, hogy nagyon büszke a testvérekre.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.