2020. 04. 22. - 11:15

A Spice Girls minden héten egyeztet a jövőről

A Spice Girls minden héten egyeztet a jövőről

Mel C, a népszerű lányzenekar oszlopos tagja elárulta, az ikonikus csapat hetente tervezgeti a jövőjét – vagyis számíthatunk még tőlük turnéra.

Minden héten beszélget jövőbeni terveiről a Spice Girls zenekar. A 46 esztendős Mel C a Musicfeeds.com.au-nak elárulta: a turné is szerepel elképzeléseik között, mindenki egyetért, noha ez kezdetben az ő vágya volt.
 
Melanie Chisholm, Emma Bunton, Melanie Brown (Mel B) és Geri Horner (egykor Halliwell) ismét összeállt egy európai turnéra 2019-ben, s Mel C úgy érzi, tovább is szívesen mennének, időpontokat lefoglalva Ausztráliában, Dél-Amerikában és Délkelet-Ázsiában.
 
 
„Szerettem volna szóló albumot készíteni, de mindenképp időt szánok a Spice Girls-re és ezekre a fellépésekre” – mondta el Melanie.
 
Hozzátette: négy embert ugyanakkor összehozni úgy, hogy mindenkinek jók legyenek az időpontok, a helyek és a turné hosszúsága, igencsak nehéz. „Kapcsolatban vagyunk és egyeztetünk folyamatosan, heti szinten. Megfontoljuk az ajánlatokat és a lehetőségeket” – mondta el a sztár.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.