2021. 06. 09. - 11:35

A zene mellett Ellie Goulding szeszes italban is utazik

A zene mellett Ellie Goulding szeszes italban is utazik

Környezetbarát alkoholos ital készítésébe száll be a sikeres énekesnő. Ellie Goulding jelentős részesedést szerzett a Served brit márkában.

Úgy tűnik, a zeneipar mellett másfelé is kacsintgat a népszerű énekesnő. Ellie Gouldingnak, mint kiderült, jelentős részesedése van a brit Served márkában. 
 
Mindezt sajtóközlemény formájában meg is erősítették, s Ellie bevallotta, „azonnal beleszerettem ebbe a márkába”, ami alkoholos ugyan, de másnaposságra is kitűnő ital.
 
„Mindig is élveztem a társasági italozásokat a barátokkal, de emellett elég sűrűek a mindennapjaim, s elkötelezett vagyok az egészségem, fittségem, valamint a környezet épsége iránt” – fogalmazott Ellie Goulding.
 
 
A Served olyan márka, ami ezt az összeset garantálja. Finom, frissítő alkoholos ital, kalória, cukor és egyéb rossz dolgok nélkül – tette hozzá a sztár.
 
Az énekesnő, aki 2017 óta az ENSZ Környezetvédelmi Programjának globális nagykövete, állítja: a Served környezetbarát ital.
 
Mint Ellie hozzátette, nem kötnek kompromisszumot a minőség és az egészség tekintetében, beleértve a leginnovatívabb ökológiai csomagolóanyagokat is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.