2019. 05. 08. - 11:30

Adele új vizekre evez?

Adele új vizekre evez?

Irányt vált a zenében az énekesnő?  Adele 31. születésnapa a jelek szerint több újdonságot is tartogat számunkra.

A közelmúltban derült ki, hogy a népszerű énekesnő elvált a férjétől, Simon Koneckitől – ám a jelek szerint nemcsak a magánéletben evez új vizekre a kisgyermekes sztár.
 
Adele május 5-én töltötte be 31. életévét, s az érzelmes balladáiról ismert híresség Instagram oldalán jelezte, hogy ebből az alkalomból egy kicsit előre is tekint a következő évre – szavaival azt sugallta: más hangulatú zenére számíthatunk tőle és drum 'n' bass stílusba mozdul el.
 
 
Adele hajlamos arra, hogy a kora után nevezze el lemezeit – debütáló albumának felvételekor 19 éves volt, s a lemez 2008-ban jelent meg. Második albuma 25 címmel látott napvilágot 2015-ben.
 
Sejthető egyébként, hogy a férjével való szakítás és a válás sok tekintetben megváltoztatta az énekesnőt. De kész továbblépni. „Drasztikus mértékben megváltoztam az elmúlt években, még mindig változom, s úgy gondolom, ez rendjén van így” – írta Adele közösségi oldalán.
 
A sztár 5 év együttjárás után ment hozzá Koneckihez, akitől 2012-ben gyermeke született. A kis Angelót most is közösen neveli az egykori pár.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.