2020. 11. 04. - 12:45

Alig várja, hogy megoszthassa új zenéjét Gwen Stefani

Alig várja, hogy megoszthassa új zenéjét Gwen Stefani

Valószínűleg jó néhány dallal elkészült már a népszerű énekesnő: Gwen Stefani nem titkolja, hogy hamarosan kiadná új szerzeményeit, melyek „meglehetősen terapeutikusak”.

Gyógyítónak tartja készülő dalait Gwen Stefani. Az 51 esztendős sztár a közelmúltban újra több szerzeményt írt, s úgy véli, azok meglehetősen „terápiás jellegűek”. Gwen szerint már nem kell sok idő ahhoz, hogy kiadjon néhányat közülük.
 
„Nagyon izgatott vagyok – tudjátok, a zene az életem. Rendkívül jó és terápiás hatású, hogy újra írhatok” – fogalmazott az énekesnő.
 
 
Hozzátette: néha, amikor „megnyomja azt a gombot” magában, nem jön ki semmi igazán jó, máskor pedig megdöbbenve veszi észre, milyen jó ötletei vannak, megnyílt az a bizonyos csatorna benne. „Ez nagyszerű érzés, s alig várom, hogy megoszthassam veletek, amit alkottam.”
 
Gwen Stefani legutóbbi szólólemeze 2017-ben jelent meg. Az ünnepi témájú You Make It Feel Like Christmas volt ez. Ugyanezt a címet kapta az album is - magát a dalt a sztár a párjával, a countryénekes Blake Sheltonnal énekelte.
 
Most van egyébként 25 esztendeje, hogy a No Doubt zenekar debütáló lemeze napvilágot látott, melynek Gwen volt az énekesnője.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.