2019. 12. 20. - 09:24

Amy Winehouse Grammy-múzeum kiállítást kapott

Amy Winehouse Grammy-múzeum kiállítást kapott

Új tárlatot nyitottak Los Angelesben Amy Winehouse tiszteletére. A fájóan fiatalon elhunyt énekesnő ruháit, sosem látott szövegeit és naplóbejegyzéseit is kiállítják.

Új kiállítással tisztelegnek Amy Winehouse munkássága előtt Los Angelesben.
 
A Grammy Múzeum kiállítja az ikonná vált, mindössze 27 évesen elhunyt énekesnő fellépő ruháit, de naplóbejegyzéseket és sosem látott zeneszövegeket is olvashatnak tőle az érdeklődők.
 
Amy 2011-ben távozott az élők sorából, tragikusan fiatalon, s emlékére készül „A Black mögött –
Amy Winehouse stílusa” című tárlat.
 
 
Ez lesz az első kiállítás a sztárról az Egyesült Államokban, mely 2020. január 17-én nyílik és április 13-ig lesz megtekinthető.
 
Visszamenőleg széleskörű képet nyújt az énekesnő karrierjéről, azokról a dolgokról, amelyek leginkább befolyásolták, legikonikusabb divatpillanatairól és az örökségről, melyet maga után hagyott.
 
Kiderül például, hogy Frank Sinatra, Shangri-Las, Ella Fitzgerald, Dinah Washington is inspirálta Amy-t, de a kortársak közül az R&B-sztárok, a Salt-N-Pepa, a Nas, a Beastie Boys, a Lauryn Hill és az En Vogue.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.