2018. 08. 22. - 12:00

Aretha Franklin végrendelet nélkül ment el

Aretha Franklin végrendelet nélkül ment el

A közelmúltban távozott az élők sorából a soul királynője. Aretha Franklin 76 évesen hunyt el, s állítólag végrendeletet sem hagyott hátra.

Még 80 éves sem volt Aretha Franklin, aki 2018. augusztus 16-án halt meg, súlyos betegséget követően. A soul zene királynőjeként emlegetett énekesnő évek óta küzdött hasnyálmirigy-rákkal. Romló állapota ellenére azonban nem írt végrendeletet.
 
A TMZ oldal által megszerzett dokumentumok szerint a világhírű sztár vagyonát a Michigani törvények alapján egyenlő arányban osztják majd el a gyermekei között.
 
Aretha Franklinnek négy fia született, a ma 63 éves Clarence, a 61 esztendős Edward, majd Ted (54) és Kecalf (48). Rájuk száll édesanyjuk öröksége.
 
 
Családja közleményben tudatta, hogy jelenleg szavakat sem találnak arra, mennyire fáj nekik Aretha elvesztése. Famíliájuk igazi kősziklája ment el, akinek családtagjai iránt tanúsított szeretete nem ismert határokat.
 
Az énekesnőt fiai, unokái, unokaöccsei, unokahúgai és számos rokona gyászolja.
 
Aretha Franklint augusztus 31-én helyezik örök nyugalomra a Michigani Detroitban. A Greater Grace Temple-ben, ahová eltemetik, már több családtagja nyugszik.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.