2020. 05. 20. - 11:15

Ariana Grande nem ad ki albumot, míg tart a zárlat

Ariana Grande nem ad ki albumot, míg tart a zárlat

Nem érezné „komfortosnak”, ha a koronavírus miatti korlátozások idején adna ki lemezt – Ariana Grande úgy döntött, halasztja azt.

Bár igen régóta várja lemeze kiadását Ariana Grande, a 26 éves énekesnő most úgy határozott: a koronavírus miatti korlátozások idején nem jelenteti meg albumát.
 
A közelmúltban több pletyka is napvilágot látott arról, hogy Ariana új dalokat ad ki – miután összefogott Justin Bieberrel a Stuck with U szám érdekében.
 
Az énekesnő azonban Zane Lowe Apple Music At Home-sorozatában leszögezte, hogy a közelgő albumot még nem adja ki.
 
 
„Nem érezném komfortosnak, hogy most adjak ki bármit – mondta Ariana Grande. – Mivel a jelenlegi egy elég nagy kihívást jelentő időszak.”
 
Ariana egyébként az elmúlt hónapokban kissé visszalépett a reflektorfényből, azok után, hogy szembesülnie kellett volt kedvese, Mac Miller halálával, s szakított vőlegényével, Pete Davidsonnal.
 
Önként választotta a nyilvánosságtól való elzárkózást, az interjúktól is tartózkodott, mert úgy érezte, sokszor kiforgatják a szavait – hangsúlyozta Zane Lowe-nak.
 
Hozzátette: ettől függetlenül sok mondanivalója van, szeret beszélni az embereknek és nem fél önmaga lenni.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.