2018. 11. 07. - 11:20

Ariana Grande-t választotta az Év Nőjének a Billboard

Ariana Grande-t választotta az Év Nőjének a Billboard

A tehetséges és szemrevaló fiatal énekesnő lett a Billboard Magazin Év Nője választásának győztese. Ariana Grande 2018. december 6-án veheti át a díját.

Komoly elismeréssel jutalmazták a csinos, fiatal énekesnőt. Ariana Grande kapta a Billboard Év Nője díjat, melyet a magazin gálája keretében adnak majd oda neki december 6-án.
 
Ezzel az énekesnő olyan sztárok nyomdokaiba lép, mint Selena Gomez, Madonna, Lady Gaga és Taylor Swift – ők kapták ugyanis az elismerést az elmúlt években.
 
„Ariana Grande olyan csillag, aki sokat tett saját maga kifejezéséért, sosem hajlott egyik zenei trend irányban sem – magyarázta Ross Scarano, a Billboard alelnöke. – Biztos a meggyőződéseiben, mindig magára és saját döntéseire támaszkodik egy olyan világban, amely gyakran nem túl szívélyes a fiatal nőkkel szemben.”
 
 
„Van bátorsága, egyike azoknak, akik a legjobb zenét állítják elő – abszolút megérdemli az Év Nője díjat” – fogalmazott Scarano.
 
Ariana a legutóbbi albuma – a Sweetener – óta különösen népszerű, s nemrég jelentette be, hogy ismét útra kel, 2017-es Dangerous Woman turné óta, amelynek sajnos a horrorisztikus manchesteri bombatámadás is része volt. Az angliai városban történt támadásban 22 rajongó vesztette életét.
 
Az énekesnő a történteket követően visszavonult, hogy összeszedje magát – majd tartott egy jótékonysági koncertet One Love Manchester néven az elhunytak családjának segítsége céljából.
Ennek során 23 millió dollárt sikerült összegyűjteni.
 
Magánélete sem alakult túl jól 2018-ban – októberben felbontották jegyességüket barátjával, a humorista Pete Davidsonnal, nem sokkal azután, hogy Ariana Grande volt kedvese, Mac Miller túladagolásban meghalt.
 
Ariana természetesen óriási megtiszteltetésnek tartja a díjat.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.