2018. 09. 05. - 11:20

Ashlee Simpsonnak nehéz volt talpraállni

Ashlee Simpsonnak nehéz volt talpraállni

Az énekesnő csúnyán leégett egy több mint tíz évvel ezelőtti showban. Ashlee Simpson sokáig nem tudott napirendre térni a dolog felett - majd újra elkezdett dalokat készíteni.

Ashlee Simpson hosszú időn át meg volt győződve arról, hogy a világ utálja őt 2004-es „bukását” követően. Az énekesnőről a Saturday Night Live showban véletlenül derült ki, hogy nem élőben adta elő a dalát.
 
A szerzemény ugyanis fellépését követően teljesen váratlanul újra megszólalt, Ashlee pedig vérvörös lett. A kínos percekről utána napokig cikkeztek a lapok. A 33 éves énekesnő most, az Ashlee és Evan valóságshow premierje kapcsán beszélt arról, hogy a 2004-es dráma egy totális rémálom volt.
 
 
„Életem legkomolyabb tapasztalata volt” – mondta Ashlee Simpson, aki hozzátette: végülis talpraállt, nem hagyta, hogy a csúnya Saturday Night Live-os jelenet meghatározza elkövetkező éveit is.
 
Elkezdett új felvételeket készíteni. Visszatérését követően a második slágere listavezető lett, majd megcsinálta a harmadikat is. Újra turnézott és úgy érzi, a világ már nem foglalkozik azzal a régi kínos esettel.
 
Az Ashlee és Evan egyébként az énekesnőről és férjéről szóló reality show, melyet 2018 szeptemberében kezdenek el vetíteni.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.