2018. 07. 18. - 11:55

Azealia Banks elhalasztotta albumát

Azealia Banks elhalasztotta albumát

Mégis várni kell a csinos énekesnő új lemezére – Azealia Banks ugyanis halasztja Fantasea II: The Second Wave című albumának megjelenését.

Elhalasztotta új korongjának kiadását Azealia Banks. A felvétel ab tervek szerint a rapper 2012-es Fantasea mix lemez folytatása lett volna. Két hivatalos single – az Anna Wintour és a Treasure Island – már megjelent.
 
A várakozás ellenére azonban Azealia most Instagram oldalán bejelentette: kell még idő, mire kiadhatja az albumot – most ugyanis elsősorban saját igényeire koncentrál.
 
 
„A lemezt elhalasztottam. Szükségem van egy kis időre, hogy relaxáljak és magammal foglalkozzak – írta az előadó. –Megjelentetek majd új zenét, amikor úgy érzem, hogy itt az ideje…”
 
Azealia Banks bejelentése pár nappal azután történt, hogy a sztár összevitatkozott Nick Cannonnal. Azzal vádolta meg a tévés személyiséget, hogy az MTV sketch comedy show-val megríkatták őt – ugyanis változatos és gusztustalan viccek hangzottak el róla.
 
„Számomra az olyan volt, mintha én azzal poénkodnék, hogy Nick Cannon az év végére halott lesz vagy lupus betegsége miatt nevetnék rajta” – fogalmazott Azealia.
 
Cannon szarkasztikusan visszaszólt a rappernek, mondván, felesleges vitákat szít.
 
Azealia Banks egyébként 2014-ben jelentette meg debütáló albumát, a Broke with Expensive Taste-et.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.