2020. 10. 14. - 12:30

Balladát írt a szakításáról Demi Lovato

Balladát írt a szakításáról Demi Lovato

A jelek arra utalnak, hogy a népszerű énekesnő volt kapcsolatának végét örökítette meg legújabb szerzeményében.

Demi Lovato új dalt írt, melyben látszólag a közelmúltban véget ért kapcsolatáról énekel. A sikeres sztár szeptember végén szakított vőlegényével, Max Ehrich-el, bár a valódi okok máig nem ismertek.
 
Demi érzelmes balladával állt elő, melynek címe Still Have Me. A 28 esztendős énekes 2020 júliusában igen mondott a színész lánykérésére, csupán 4 hónap együttjárás után. A páros azonban két hónappal később szakított, nem is túlságosan kellemes körülmények között.
 
 
Az énekesnő mindenesetre különös dolgokat fogalmaz meg a dalban. Kimondja, hogy ő maga egy „rendetlenség” és még mindig össze van törve, jobban szeretne egyedül lenni, de igyekszik megtalálni az utat, hogy „visszatérjen”.
 
Demi a dalban arról is énekel, „olyan, mintha valaki minden fényt ellopott volna” életéből, ami volt. Nincs túl sok mindene, de legalább ő maga még megvan. S újra kihangsúlyozza, hogy szívesebben van egyedül.
 
Demi Lovato egyébként csak annyit mondott utóbb a szakításról, hogy vőlegénye „szándékai nem voltak valódiak”. Egy bennfentes szerint az énekesnő valóban összetört, s a jegyesség felbontása cseppet sem volt egy egyszerű döntés a részéről.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.