2021. 08. 11. - 11:00

Beyoncé megerősítette: érkezik az új zenéje

Beyoncé megerősítette: érkezik az új zenéje

Már úton vannak a sikeres énekesnő új dalai. Beyoncé a napokban megerősítette, hogy nagy erőkkel dolgozik a szerzeményeken.

Új zenéken dolgozik Beyoncé. Nagy öröm ez a népszerű énekesnő rajongói számára, hiszen a sztár legutóbb 2016-ban adott ki albumot, Lemonade címmel.
 
A Harper's Bazaar 2021 szeptemberi számának adott interjúban Beyoncé elárulta: a koronavírus-járvány miatti lezárások idején a stúdióban volt.
 
 
„Az elmúlt egy év elszigeteltségével és igazságtalanságával együtt, úgy gondolom, mostmár mindannyian készek vagyunk a menekülésre, az utazásra, a szerelemre és a nevetésre. Úgy érzem, reneszánsz van kialakulóban, s része szeretnék lenni ennek a menekülésnek, minden lehetséges módon” – fogalmazott az énekesnő.
 
Beyoncé elmondása szerint másfél évet töltött stúdiózással. Olykor 1 esztendőre van szüksége ahhoz, hogy a sok-sok, fejében keringő dallam közül rátaláljon a valóban jókra.
 
Az énekesnő most nagyon lelkes. Mint fogalmazott, 31 év után is ugyanolyan izgalmas számára a stúdiófelvétel, mint 9 évesen. „Igen, érkezik az új zene!” – erősítette meg az örömhírt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.