2021. 03. 17. - 11:04

Billie Eilish-t zavarba hozta a Grammy-díj

Billie Eilish-t zavarba hozta a Grammy-díj

Billie Eilish nyerte az év lemeze díjat a március 14-én lezajlott zenei Grammy-díjátadón. A fiatal énekesnő azonban zavarban érzi magát, mert úgy véli, ez az elismerés nem neki járt volna.

Nem először okoz meglepetést Billie Eilish az érzéseivel. A mindössze 19 éves énekesnő természetesen nagyon örül március 14-én elnyert Grammy-díjának, ugyanakkor kellemetlenül is érzi magát.
 
Úgy véli, a legnagyobb elismerés – melyet az Everything I Wanted lemezért kapott - véleménye szerint nem neki járt volna, hanem Megan Thee Stallionnak a Savage-ért.
 
 
Billie a jelek szerint olyannyira biztos volt abban, hogy a legjobb lemeznek járó díjat Megan kapja, hogy már előre meg is fogalmazta, mit mondana neki, amikor megkapja. A fiatal sztár nagyon kedveli Megan Thee Stalliont, s ez még inkább zavarba hozza.
 
A Los Angelesben megrendezett, távolságtartást előíró ceremónián azonban kétségtelenül Beyoncé tartolt, aki 4 díjat zsebelt be egy este alatt.
 
 
A legjobb új előadó díját kapta meg Megan Thee Stallion, de elismerést kapott a legjobb rap dal kategóriában is, melyben Beyoncé, Shawn Carter, Brittany Hazzard, Derrick Milano, Terius Nash, Megan Pete, Bobby Session Jr., Jordan Kyle Lanier Thorpe és Anthony White dalszövegírók vettek részt.
 
Megan-t díjazták a Beyoncéval közös Savage szerzeményért a legjobb rap dal előadása kategóriában is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.