2021. 04. 07. - 10:52

Blake Shelton végre új lemezt ad ki

Blake Shelton végre új lemezt ad ki

Négy év után első albuma kiadására készül Blake Shelton. A zenész május végére ígérte lemezét, melyen egy, a párjával, Gwen Stefanival előadott dal is szerepel.

Négy éve első lemezét jelenteti meg Blake Shelton. A country énekes május 21-én tervezi kiadni 2017-es Texoma Shoe albuma folytatását, melyen jegyesével, Gwen Stefanival is énekel egy dalt, a Happy Anywhere-t.
 
Blake Shelton közleményben tudatta, hogy már 2 éve dolgoznak kisebb-nagyobb erőbedobással a lemezen, de nagyon büszke arra, amit végül összeállítottak.
 
 
A zenész hozzátette, hogy a járvány kitörésével természetesen jártak kihívások, de nagyon jól is mulattak számos alkalommal. Új hangzásokat fedeztek fel, miközben a klasszikus country keretek abszolút megmaradtak.
 
Gwen Stefani egyébként nemrég árulta el, hogy összesen 3 dalt írtak együtt és Blake neki is segít kiválogatni olyan dalokat, amelyeket érdemes kiadni. Mint az énekesnő fogalmazott, a The Voice tehetségkutatóbeli szereplése sokat segített Blake Sheltonnak, és azóta különösen „jó füle van a jó zenéhez”.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.