2020. 05. 27. - 13:50

Brian May szívrohamot kapott

Brian May szívrohamot kapott

Szívinfarktus miatt kórházba kellett szállítani a legendás zenészt. A Queen zenekar rockere az Instagramon számolt be arról, mi történt vele.

Szívrohamot kapott Brian May.
 
A Queen híres zenésze Instagram oldalán mesélt az esetről egy videóban. A 72 éves May-t kórházba kellett szállítani, miután rosszullét kapta el kertészkedés közben.
 
Mint posztjában megjegyezte: egy héten át nyomasztó aggodalomban élt az esetet követően, visszament a kórházba is további vizsgálatokra, melyek során kiderült, hogy egy megnyomódott ülőideg okozta fájdalmát, ami kisugárzott hátára és lábaira is.
 
 
Brian May hangsúlyozta, hogy már „sokkal jobban” érzi magát, de intenzív egészségügyi problémája miatt enyhe szívrohamot is kapott.
 
„A fájdalmas hátproblémám mellett egy kisebb szívrohamom is volt – mondta. – Az enyhe azt jelenti, hogy 40 percen át éreztem fájdalmat a mellkasomban, karjaimban, és izzadtam.”
 
Az angiogram azt mutatta, három artéria blokkolódott.
 
Brian May-nek két lehetőséget kínáltak fel, vagy a nyitott szívműtétet választja, vagy azt, hogy három stent kerül behelyezésre a szervezetében. Az utóbbi mellett döntött.
 
Fotó: Facebook
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.