2019. 01. 16. - 11:40

Britney Spears albuma az apja miatt csúszik

Britney Spears albuma az apja miatt csúszik

A csinos énekesnő új lemeze már a küszöbön áll – halasztódik azonban az album megjelenése, mivel Britney Spears édesapja súlyos beteg.

Mostanra valószínűleg már piacra került volna Britney Spears új albuma – közbeszólt viszont az énekesnő édesapjának betegsége.
 
Britney az utóbbi időben távolmaradt a stúdiótól, s be is jelentette, hogy egy időre visszavonul – nem tartózkodik Las Vegas-i rezidenciáján, menedzsmentje részéről pedig egy forrás azt mondta a Variety magazinnak, hogy az új album megjelenését, melyet Justin Tranter producerrel készít, szintén halasztják.
 
 
„Most minden háttérbe szorul, amíg Britney édesapja jobban nem lesz – tájékoztatta a lapot egy bennfentes. – A Justinnal közös lemezen természetesen tovább dolgozik a sztár, amint teheti. Az album a 2016-os Glory folytatásának tekinthető.”
 
Britney apja, Jamie Spears állapota 2019. január 4-én került napvilágra, amikor az énekesnő közölte, hogy életveszélyes egészségügyi krízis után van felépülőben.
 
A sztár nem tagadta, sajnálja az előállt helyzetet és elnézést is kért rajongóitól, de mint mondta, most a családja az első számára.
 
Fotó: Instagram
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.