2019. 05. 22. - 11:55

Britney Spears: Visszatérek

Britney Spears: Visszatérek

Biztosította rajongóit a népszerű énekesnő, hogy hamarosan visszatér a színpadra. Britney Spearsről nemrég menedzsere is állította, nem tudni, koncertezik-e még.

Nemsokára visszatérhet a koncertezéshez Britney Spears. Az énekesnő, aki hosszú évek óta van a zeneiparban, s több nagy sikert is elkönyvelhet, a közelmúltban lemondta tervezett fellépéseit a Britney: Domination turné keretében.britneyspears_samasghari_1
 
Az ok az volt, hogy édesapja, Jamie Spears életveszélyes műtéten esett át, s betegeskedése annyira megviselte Britney-t, hogy mentális egészségügyi klinikán töltött egy hónapot érzelmi szorongása miatt.
 
Larry Rudolph, Britney menedzsere a TMZ.com-nak azt a napokban azt nyilatkozta, szerinte Britney Spears nincs abban a mentális állapotban, hogy fellépjen. Kifejezte aggodalmát, hogy talán többé nem is fog koncertezni.
 
A 37 éves sztár azonban cáfolta a feltételezést, amikor szembesült menedzsere szavaival a kaliforniai Thousand Oaks-ban. A TMZ.com riporterének kérdésére Britney biztosította a rajongóit, hogy vissza fog térni, s az őt kísérő, 25 esztendős párja, Sam Asghari ugyancsak azt mondta: „persze.”
 
Britney-t, aki már nem tűnt rossz hangulatúnak, megkérdezték, üzen-e valamit a rajongóinak, mire azt felelte: „Szeretlek titeket, srácok.”
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.