2021. 07. 14. - 11:50

Cardi B még egy lemezt ígér a rajongóknak

Cardi B még egy lemezt ígér a rajongóknak

Alig várja a sikeres rapper, hogy újabb albumot adhasson ki. A slágerlista-vezető Cardi B újra kismama, de így is ígért még egy lemezt a rajongóinak.

Bár a népszerű rapper hölgy a közelmúltban meglepte kedvelőit, amikor bejelentette: második gyermekét várja, Cardi B tervei láthatóan nem változtak a lemezkiadást illetően.
 
A 28 éves sztár alig várja, hogy ismét kiadhasson egy albumot. Cardi B dalai rendszerint a slágerlista élén vannak, de bejelentése miatt – miszerint újra kismama – sokan úgy gondolták, következő lemeze bizonyára várat magára.
 
 
Joe Budden szintén ezt feltételezte, ám Cardi B a Twitteren reagált a dologra. Azt írta, ha megszüli ezt a babát, csak 6 hónapot kell várni, mert újra elmegy zsírleszívásra és mellcsökkentő műtétre, újra megtanul rúdtáncolni, megszerzi politológia diplomáját és előáll az új lemezével.
 
Cardi B a közelmúltban a Twitteren arról is elmélkedett, hogy úgy véli, a női rappereket kevésbé tisztelik, mint férfi társaikat, s magasabb mércét állítanak fel nekik.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.