2019. 03. 27. - 11:35

Cardi-B memoárt adna ki

Cardi-B memoárt adna ki

Megörökítené saját, egyedinek vélt életét az énekesnő – Cardi B nagy utat tett meg a szegénységből a világhírnévig, s történetét másokkal is szeretné megosztani.

Memoárt készítene Cardi B. Egyedi élettörténetét vetné papírra a Money című sláger népszerű előadója, aki pár évvel ezelőtt még egyáltalán nem volt ismert – sőt.
 
Igyekezete, ahogyan sikerült kirántania magát a szegénységből, figyelemreméltó. Cardi B sztriptíztáncosként kereste kenyerét New Yorkban, mielőtt elismert rapper lett. Álmát az váltotta valóra, hogy az amerikai Love & Hip Hop valóságshowban szerepet kapott 2015-ben. 2017-ben a Bodak Yellow slágerrel alapozta meg hírnevét.
 
 
Azóta is nagy sikere van a zeneiparban, az azonban nagyon zavarja Cardi B-t, hogy sokan kritikákkal próbálják rossz embernek beállítani.
 
„Mindenki tudja, hogy nem egy Disney-csatornás sztár vagyok, hanem rapper, aki az utcáról jött. Nem voltam szent és apáca sem. Jó embernek tartom magam, aki ugyanúgy követett el hibákat, mint mások” – szögezte le a csinos Cardi B, aki mostanra egy most 8 hónapos kislány, Kulture édesanyja.
 
Hamarosan pedig, ahogy tervezi, visszautazik a múltba egy memoár formájában. Egyelőre nem tudni, mikor készül el a mű.
 
Úgy hírlik, mostanság filmszerepet is vállalt, Jennifer Lopezzel játszanak a Hustlers című filmben, amelyben szükség van erotikus táncosokra. Ez lesz Cardi B első filmszerepe.
 
Kíváncsian várjuk.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.