2018. 10. 10. - 11:05

Chris Cornell nélkül is folytatná a Soundgarden?

Chris Cornell nélkül is folytatná a Soundgarden?

Először ült össze egy teljes interjúra a rockzenekar, mióta frontemberük, Chris Cornell véget vetett az életének 2017 májusában.

Érthetően sokáig hallgatott az ismert rockbanda, hiszen több mint egy esztendeje elveszítették frontemberüket. Chris Cornell 2017.május 18-án Detroitban lett öngyilkos egy show-t követően.
 
A zenekar tagjai máig nemigen tudnak napirendre térni a veszteség felett. A tragédia óta most először adtak interjút a Rolling Stone-ban. Kim Thayil, Ben Shepherd és Matt Cameron azon gondolkodik, hogy tovább zenél, immár Cornell nélkül.
 
 
„Egyelőre időt adunk magunknak, hogy elhelyezzük magunkat az új helyzetben és feldolgozzuk a történteket – mondta el Cameron. – Nagyon szeretnénk együtt folytatni a zenélést, bár szeméyles szinten eddig úgy éreztük, így hárman nem sok esélyt látunk…Most természetes gyógyulási folyamaton megyünk keresztül, s azután gondolkodunk a következő lépésen.”
 
Egy másik interjúban, melyet a Billboardnak adtak, Kim Thayil hozzátette, azt tanulmányozzák, hogyan élt túl egy-egy zenekar a frontemberük halálát követően. Feltérképezik, hogy ők hogyan cselekedtek, hogy kezelték a helyzetet.
 
Az új interjúval egyidőben avatták fel egyébként Chris Cornell szobrát szülővárosában, Seattle-ben.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.