2018. 06. 20. - 11:40

Danny Jones szólókarriert indít

Danny Jones szólókarriert indít

Első önálló koncertjére készül a McFly énekese – Danny Jones bejelentette, hogy szólókarriert épít, 2018. június 25-én láthatja őt a közönség először külön szerepelni.

A McFly zenekarból ismert Danny Jones a napokban jelentette be, hogy szólókarrierjén dolgozik, s a nyár folyamán ezzel lesz elfoglalva. A zenész már több nagy névvel is összeállt, köztük Jake Goslinggal, Ash Howes-al, Mike Needle-el, Dan Bryer-el és Emily Philipsszel.
 
A fiúzenekar tagja szeretné, ha először felfutna egy slágere, mielőtt piacra dobja a lemezét.
 
 
„Egy ideje dolgozom már új szerzeményeken, s alig várom, hogy ezeket más is meghallgathassa őket – mondta Danny Jones. – Rajongóim komoly támaszt jelentenek világszerte a számomra, s már nagyon várom, hogy találkozhassak velük a turném alkalmával.”
 
Jones bevallotta: valójában hiányoztak neki a fellépések.
 
A Mcfly tagjai jelenleg szüneteltetik a közös munkát, s mindenki saját karrierjét egyengeti. Danny Jones időzítése nem is lehetett volna jobb.
 
Az énekes és dalszövegíró már bejelentett első szóló koncertjét, melyet 2018. június 25-én Londonban tart meg. 
 
Jones-t egyébként a The Voice Kids show-ban is láthatja majd a közönség, mert a műsor második részéhez is csatlakozott, mások mellett Pixie Lottal együtt.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.