2018. 07. 04. - 11:30

Decemberben jön Lady Gaga új lemeze?

Decemberben jön Lady Gaga új lemeze?

Valószínűleg még idén piacra dobja a háromból első új albumát Lady Gaga, decemberben, a Las Vegas-i residency show-ban.

Úgy hírlik, Lady Gaga még 2018-ban megjelentetné három új albuma közül az elsőt,  a Las Vegas Residency show nyitó estéjén, melyet a Park MGM-ben szerveznek.
 
A Bad Romance elismert előadója a Park MGM Park Színházban indítja 74 állomásos turnéját, s a hírek szerint ezen az eseményen szeretné meglepni rajongóit új szerzeményeivel is.
 
 
Egy forrás a Daily Starnak azt mondta: „az első új Gaga-album nagyjából a Vegasi show környékén jelenik majd meg, decemberben.” 
 
A 32 esztendős sztár állítólag színészként is tovább bontogatja szárnyait, Ally-ként szerepel majd egy musical-drámában, Bradley Cooper oldalán, a „Sztár születik” című alkotásban. Las Vegas-i tartózkodását a jelek szerint Lady Gaga össze tudja majd kötni azzal, hogy Los Angelesben forgat.
 
Az énekesnő egyébként májusban vonult stúdióba, korábbi producere társaságában, akivel a 2016-os Joanne című felvételt is készítette.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.