2021. 02. 10. - 10:44

Demi Lovato Sam Fisherrel adott ki új dalt

Demi Lovato Sam Fisherrel adott ki új dalt

Összefogott egy új szerzemény kedvéért a népszerű énekesnő és a nem kevésbé sikeres Sam Fisher. Demi Lovato-ék duettje What Other People Say címmel jelent meg.

Közös dallal rukkolt elő Demi Lovato és Sam Fisher. A 28 esztendős énekesnő egyesítette erejét a nála egy évvel idősebb énekes-szövegíróval – az új dalt Sam még azelőtt írta, hogy kiadta volna The City című kislemezét, melyből nemzetközi siker lett.
 
A sajtóközlemény szerint a megindító dal arról szól: egyedül vagyunk és nem szeretnénk elszomorítani az embereket.
 
 
„Ez a dal arra reflektál, milyen érzés elveszíteni valódi önmagadat, azért, hogy más emberek és a társadalom kedvében járj – fogalmazott Demi Lovato. – Ezért akartam elkészíteni a szerzeményt Sammel. Végső soron arról szól: két ember összetalálkozik, hogy megoldásokat találjanak problémáikra.”
 
A What Other People Say Sam Fisher szerint egy vallomás. Rádöbbent arra, mennyire messze juthatsz saját magadtól, csak azért, hogy kedveljenek. A társadalmi nyomásról szól - hogyan változtathat meg a rossz dolgokhoz való ragaszkodás.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.