2018. 08. 08. - 11:25

Dua Lipa a második albumát készíti

Dua Lipa a második albumát készíti

Hamarosan jön az újabb lemez! Második albumán dolgozik a népszerű énekesnő. Mint kiderült, Dua Lipa már 2018 elején nekiállt a korong elkészítésének.

Új albumán dolgozik Dua Lipa. Az énekesnő bejelentette, hogy már az év elején belefogott a munkálatokba és már alig várja, hogy megmutathassa rajongóinak az eredményt.
 
A 22 esztendős sztár elkezdte gyűjteni a dalokat, melyek a 2017-es, saját nevét viselő album folytatásának tekinthető. Dua Lipa szerint igazán nagyot fog durranni ez is.
 
 
A Rolling Stone magazinnak elmondta: az év elején elkezdett albumon olyan zenészekkel is együttműködik, mint Mark Ronson és Diplo, a Silk City nevű projektet is együtt csinálták, amely ígéretes dalnak ígérkezik.
 
Az énekesnő már nagyon izgatott. Ezek a melódiák kicsit mások, de új elemeket hoz a zenéjébe – ettől még ugyanolyan táncolhatóak és poposak lesznek, mint az eddigiek – biztosított mindenkit Dua Lipa.
 
A csinos sztár már egy videót is elkészített New Jersey-ben, amelyet bizonyára minden rajongója kíváncsian vár.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.