2020. 09. 09. - 11:30

Dua Lipa elárulta, kik lennének szupercsapatában

Dua Lipa elárulta, kik lennének szupercsapatában

A népszerű énekesnő a közelmúltban megvalósította álmát: együtt énekelt Madonnával. Dua Lipa most elkottyantotta, kikkel dolgozna még szívesen.

Dua Lipának határozott elképzelései vannak arról, kivel készítene dalt vagy dolgozna együtt újra. A csinos énekesnő napjaink egyik legnépszerűbbje, s már valóra váltotta nagy álmát: Madonnával közös számot adott elő.
 
A 25 esztendős sztár együttműködött a 72 éves Fleetwood Mac-énekesnővel, Stevie Nicksszel, a „That Kind of Woman” című dalon, mely új remixalbumán, a Club Future Nostalgia-n hallható.
 
 
Nemrégiben stúdióba vonult Miley Cyrusszal is – az együttműködés során Dua egy kis betekintést kaphatott Miley legutóbbi dalából, a Midnight Sky-ból.
 
Duát mindkét művész inspirálta, ezért nagyon szívesen dolgozna velük trióként. A The Capital Weekender című brit rádióműsorban elmondta, Miley Cyrus egy héttel a dala megjelenése előtt megengedte neki, hogy meghallgassa azt. Mint Dua elmondta, Miley nagyon izgatott volt, ő pedig büszke rá. Úgy gondolja, az új anyag fantasztikus.
 
„Azt hiszem, Miley és én is nagyon szeretnénk egy szupercsapatot alkotni Stevie Nicksszel. Készek vagyunk rá, csak jöjjön!” – fogalmazott Dua.
 
A népszerű énekesnő olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Madonna, Missy Elliott és Neneh Cherry.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.