2019. 04. 24. - 11:30

Eminem 11 éve józan

Eminem 11 éve józan

Megünnepli az énekes, hogy 11 esztendeje józan. A Lose Yourself sláger előadója Instagram oldalán jelezte, hogy elérkezett a jeles dátum.

Alkoholmentességének 11. évfordulóját ünnepli Eminem. A népszerű előadó április 20-án Instagram oldalán is jelezte, hogy több mint egy évtizede nem nyúl már kábítószerhez és szeszes italhoz. A józanságát bizonyítandó a chipjét is megmutatta.
 
Azt is hozzátette, „nem félek” – amellyel dalára, a Not Afraid-re utalt, 2010-es Recovery című albumáról. A fotó mellé azt írta, „11 éve – még mindig nem félek.” 
 
 
2018-ban szintén megemlékezett 10 esztendős józanságáról.
 
A 46 esztendős rapper mindig is nyíltan beszélt függőségével való harcáról, a elismerte: három gyermeke nagymértékben segítette abban, hogy úgy döntött, leteszi a drogot és az alkoholt. Mivel szeretné látni őket felnőni.
 
Eminemnek három lánya van, Alaina 25-, Hailie 23, Whitney pedig 17 éves.
 
A sztár 2007 decemberében metadonnal adagolta túl magát, s kórházba került. Egy hónappal később rádöbbent, ha így folytatja, meg fog halni. Ekkor változtatott életmódján.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.