2021. 05. 05. - 11:40

Érkezik júniusban a Maroon 5 új albuma

Érkezik júniusban a Maroon 5 új albuma

Vadonatúj lemezzel jelentkezik a Girls Like You sláger előadója – A Maroon 5 albuma még a nyár elején, június 11-én piacra kerül.

Hamarosan megjelenik a Maroon 5 hetedik stúdióalbuma. A lemez június 11-én várható, Jordi címmel.
 
A fiúegyüttes – melynek tagjai Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine, Matt Flynn, PJ Morton és Sam Farrar – a Twitteren is megerősítette az örömhírt.
 
Rövid videóklipet is közöltek a bejelentéshez, de frissítették honlapjukat is, hogy biztosítsák az album eladása előtti lehetőségeket – beleértve a valóban kézbe vehető CD-példányokat és kazettákat, amelyek eltérnek a standard verziótól, a deluxe kiadásoktól és az exkluzív brit változatoktól.
 
 
A rajongók a teljes Jordi zenei kollekciót megvehetik, amely magába foglalja a szokványos CD-t, az Egyesült Királyság exkluzív CD-jét és a deluxe CD-t, valamint az angliai exkluzív kazettát és a bolti exkluzív kazettát.
 
A kritikusok által elismert Red Pill Blues óta ez a zenekar első új albuma. A lemez tartalmazza majd a nemrég megjelent Beautiful Mistakes dalt, Megan Thee Stallionnal, valamint a rajongók kedvenceit, a Memories és a Nobody's Love slágereket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.