2018. 07. 31. - 17:33

Folytatódik a Reszkessetek, betörők?

Folytatódik a Reszkessetek, betörők?
Képzeld, a legfrissebb információk szerint hamarosan újra a filmvásznon láthatod az egykor igen népszerű családi vígjátékot.
Ugye te is emlékszel a szőke kisfiú történetére, amely egy karácsonykor sem maradhat el? Akkor jó hírünk van, ugyanis nemsokára folytatódik a sztori. A filmvilág mindig tartogat meglepetéseket. Ezúttal Ryan Reynoldsnak sikerült mindenkit megdöbbentenie, amikor kiderült, hogy újragondolja a filmet és készít belőle egy másik változatot, amely során a Fox-szal dolgozik majd együtt.
 
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds újragondolta a népszerű filmet
 
Az elsődleges információk szerint huszonéves srác lesz a főszereplő, aki lekési a gépét. Ezután elkezd füvezni, amely paranoiát okoz nála és azt hiszi, hogy betörnek a házába, végül pedig valóban így lesz. Végül sajátos trükkökkel próbálja meggátolni a tolvajokat csakúgy, mint a Reszkessetek, betörőkben! Állítólag pedig Macaulay Culkin is feltűnik majd pár perc erejéig. 
 
Vajon mennyiben fog hasonlítani a 90-es évek legsikeresebb filmjére?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.