2019. 11. 30. - 11:40

Folytatódik a Szex és New York?

Folytatódik a Szex és New York?
Te is imádtad a négy szingli nő életéről szóló sikersorozatot? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis felröppent a pletyka, miszerint hamarosan újra a képernyőre kerül. 
Nemrégiben bejárt a hír a világot, miszerint újabb filmet készítenek a Szex és New York-ból. Ez azonban szertefoszlott, ugyanis mint kiderült néhány szereplő nem hajlandó részese lenni az új alkotásnak. Azonban nemrég újra felvették a kérdést. 
 
Folytatódik a Szex és New York
Folytatódik a Szex és New York?


Bár köztudott, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall egyáltalán nem hajlandó a lányokkal újra egy filmben szerepelni, ennek ellenére azt beszélik, hogy mégis van remény a film folytatására. Nemrég arról számoltak be, hogy lenne lehetőség egy harmadik részre, ugyanakkor a lányok közötti vita egyre inkább elfajulni látszik. Ennek ellenére még mindig bíznak benne, hogy folytatják a híres történetet és egy tökéletes zárást adhatnak majd a két főszereplőnek.
 
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.