2018. 06. 10. - 16:37

Folytatódik Doktor Szöszi története

Folytatódik Doktor Szöszi története
A hatalmas sikert arató és nagy népszerűségnek örvendő szőke nő sztorija tovább folytatódik. Hamarosan ugyanis jön a harmadik része. 
A 2000-es évek elején bombaként robbant be Reese Witherspoon filmje, a Doktor Szöszi. Akkor senki nem hitte, hogy ekkora sikere lesz az alkotásnak, de milliók voltak oda a történetért. Olyannyira, hogy a készítők úgy döntöttek lesz folytatása is, amely szintén nagyon népszerű volt. Most pedig, sok-sok évvel később jön a harmadik rész, amelynek hírét a film kiadója mellett maga a színésznő is megerősített.
 
Folytatódik Doktor Szöszi története
 
Egyébként már régóta pletykáltak arról, hogy lesz folytatás, de Reese csak most bólintott rá a szerepre. Az Instagram oldalán csupán annyit tett közzé: igaz, Doktor Szöszi 3. 
 
A filmen ugyanaz a csapat dolgozik majd, akik egykor. Azt, hogy mikor jelenik meg a mozikba egyelőre nem lehet tudni, de a rajongók már tűkön ülve várják, hogy megtudják mi lett Doktor Szöszivel.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.