2018. 06. 13. - 11:25

Gondok vannak Demi Lovato hangszálaival

Gondok vannak Demi Lovato hangszálaival

Több koncertjét is lemondta a dögös énekesnő. Demi Lovato Tell Me You Love Me turnéjának angliai állomásán nem léphet fel – egyelőre. Megsérültek a hangszálai.

Kénytelen volt lemondani néhány fellépését Demi Lovato. A szépséges énekesnő második Egyesült Királyság-beli koncertjén nem jelenthet meg, mivel megduzzadtak a hangszálai. Demit orvosai eltiltották attól, hogy megtartsa a Birmingham-i show-t.
 
Az énekesnő állapotáról azután érkezett hír, hogy a Cool For the Summer sztárja lemondta londoni fellépését.
 
Demi Lovato elkeseredett a hangszál-problémái miatt
Demi Lovato elkeseredett a hangszál-problémái miatt
 
Demi rendkívül sajnálkozott a történtek miatt. Mint írta Twitter oldalán: ő még soha nem hagyott ki show-t azért, mert valami baj lett volna a hangjával vagy lebetegedett volna. „Soha életemben nem történt ilyen” – kesergett az énekesnő.
 
Valószínű, hogy orvosai utasítására a turné összes hátralevő állomását ki kell hagynia.
 
 
Jelenleg nincs igazán lehetősége arra, hogy a közeljövőben bepótolja a Birmingham-ben elmaradt koncertet.
 
Három fellépése lenne még Angliában, majd Amszterdamban lenne jelenése Deminek. Egyelőre nem lehet tudni, hogy június végére mennyire szedi össze magát az énekesnő.
 
2018 szeptemberében és novemberében már Ecuadorban, Costa Ricában és Panamában kéne szerepelnie, Mexikóvárosban kezdene.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.