2019. 09. 25. - 12:25

Gwen Stefanit sokkolta, hogy sláger lett a dala

Gwen Stefanit sokkolta, hogy sláger lett a dala

Sosem gondolta volna az énekesnő, hogy „feminista” száma ekkora sikert arat. Gwen Stefanit sokkolta, hogy a Just A Girl sláger lett.

Megdöbbent a dala sikerén Gwen Stefani. A csinos és tehetséges énekesnő a közelmúltban vallotta be, hogy egykori, Just A Girl című slágerének népszerűsége szinte sokkolta őt.
 
Az 1995-ben megjelent szám az egyik első dal volt, amit írt, s amelyet No Doubt nevű zenekarával vett fel.
 
 
Gwen az 1990-es években érett nővé, s saját érzéseit öntötte a dalba, amely számos rajongójuk számára afféle himnusz lett. „Amikor ezt a dalt írtam, nagyon naiv voltam – mondta Gwen Stefani a The View-nak. – Sok más számot készítettem még mellette…azt sem igazán tudtam akkor még, hogy ki vagyok.”
 
Az énekesnő kifejtette: akkoriban ismerte fel, hogy ő nemcsak egy ember, kezdtet ráébredni a szexuális vonzerő jelentőségére, s arra is, hogy egyben sebezhetővé is válik.
 
„Csak egy dalt akartam írni arról, hogy egyszercsak észrveszed, elkezdtél öregedni – vallotta Gwen. – Szarkasztikus volt.” Soha nem gondolta, hogy bárki is hallgatni fogja a dalt, nemhogy siker lesz – tette hozzá az énekesnő.  
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.