2018. 10. 31. - 11:10

Harry Styles miatt került árnyékba a One Direction?

Harry Styles miatt került árnyékba a One Direction?

Mint köztudott, a sármos énekes hosszabb ideje szólókarriert épít, ám a jelek szerint a szekér olyannyira jól fut, hogy a One Direction zenekar tagjai háttérbe kerültek.

Sikert sikerre halmozott Harry Styles 2016 eleje óta: az énekes 25,5 millió dollárt keresett idáig szóló projektjeivel, beleértve saját albumát és a Dunkirk című filmben játszott szerepét, ám érdemes megemlíteni a Gucci kampányát is, melyben részt vett.

A 24 esztendős Harry jelenleg 74 millió dolláros vagyonával az egyik leggazdagabb angol hírességnek számít a 30 év alattiak körében.

A One Direction többi tagja, Niall Horan (25), Louis Tomlinson (26) és Liam Payne (25) szintén jelentős vagyonnal bírnak, Niall 58,6 millió dollárt keresett, Louis 56 milliót, Liam 54 millió dolláros vagyon tudhat magáénak, a bandából 2015 márciusában kilépett Zayn Malik pedig 47-et.

A szólókarrierek tekintetében azonban csak Harry és Zayn az, aki Angliában listaelső albumot készített. Niall szintén kiadott egy lemezt, tehát tekinthető harmadiknak közülük, Liam és Louis még csak most készül debütálni szólóénekesként.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.