2019. 02. 13. - 13:00

Hét előadótól várnak nagy visszatérést 2019-ben

Hét előadótól várnak nagy visszatérést 2019-ben

Rihannától az Outkast együttesig jó pár előadó vagy zenekar létezik, amelytől idén nagy visszatérésre számítanak a zenekritikusok. Sokan vannak ugyanis, akik már egy ideje nem adtak ki új dalt.

Hét olyan, tehetséges előadótól remélnek új szerzeményt, albumot a zeneszakértők, akik már jó ideje nem hallattak magukról ebből a szempontból.
 
Hogy kik ők?
 
Régóta nem jelentetett meg lemezt Rihanna – ő az első, akivel kapcsolatban abban bíznak, hogy hamarosan előrukkol új slágerrel. Az énekesnő már meg is erősítette egyébként, hogy tervez 2019-ben albumot kiadni.
 
Adele-től szintén várnak újdonságot, aki 2015-ben jelentette meg harmadik stúdióalbumát a „25” cím alatt. Lehetséges, hogy 30 éves kora előtt nem lesz másik, de azért mindenki reménykedik.
 
Az Outkast zenekar 2006 óta nem jelentkezett új lemezzel. A banda tagjai között akadtak félreértések, ezért aztán igazi meglepetés lenne, ha 2019-ben albummal rukkolnának elő.
 
Katy Perry legutóbbi lemezét 2017 közepén adta ki Witness címmel, azóta azonban nem készített másik szerzeményeket. Ha belelendül, abból mindig izgalmas újdonságok születnek.
 
Madonna Rebel Heart című albuma 2015-ben került a piacra. Sokan remélik, hogy idén újabb dalokkal jelentkezik, bár erre nem tett ígéretet a popikon.
 
 
Adam Lambert ugyancsak 2015-ben készítette el legutóbbi lemezét, a The Original High-t. Bár együtt dolgozott Brian May-jel és Roger Taylorral a Queenből, szóló anyagot is szívesen látnának már tőle mostanra.
 
Lady Gaga hasonló helyzetben van: a Bradley Cooperrel közös Csillag születik film dalai nagyot szóltak, azonban a tehetséges énekesnő régóta nem készített új szerzeményt saját albumra. Legutolsó lemeze, a Joanne 2016-ban látott napvilágot.
 
Fotó: Instagram
 
László Adrienn

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.