2018. 08. 15. - 12:00

Janet Jackson Daddy Yankeevel készít közös dalt

Janet Jackson Daddy Yankeevel készít közös dalt

Már készül a sikeres énekesnő új szerzeménye, melyben Janet Jackson Daddy Yankeevel működik együtt.

Hamarosan új dallal jelentkezik Janet Jackson. A népszerű énekesnő Daddy Yankeevel készített közös számot, amelyet a sztár 2018. augusztus 12-én már reklámozni kezdett Instagram oldalán.
 
Janet Jackson bemutatta az album borítóját és a Made For Now című dal érkezésének idejét is bejelentette: augusztus 17-én jelenik meg a szerzemény.
 
 
Az énekesnő azzal is felkeltette a rajongók figyelmét, hogy „nagyon különleges” címszóval illette a számot, s bemutatta azt a San Francisco-i Outside Lands zenés és művészeti fesztiválon.
 
Janet Jackson első alkalommal énekel együtt Daddy Yankeevel a Jimmy Fallon-féle The Tonight Show-ban. Az énekesnő ilyen jellegű műsorokban sem szerepelt hosszú évek óta.
 
A Despacito-előadó Daddy Yankeenek is jól jön most az együttműködés, a sztár ugyanis éppen lábadozik, miután a spanyolországi Valenciában kirabolták és 1,8 millió fontnyi ékszert vittek el tőle egy hotelszobájából.
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.