2019. 06. 12. - 12:15

Jennifer Lopez a lányával duettezik

Jennifer Lopez a lányával duettezik

Meglepetéssel rukkolt elő a népszerű énekesnő: JLo azzal indította 50. születésnapi turnéját Los Angelesben, hogy a lányával állt színpadra.

Jennifer Lopez büszkén osztotta meg online a napokban közös duettjét a lányával. A sztár azzal nyitotta 50. születésnapi turnéját, hogy a 11 éves Emme-mel énekelt Los Angelesben.
 
A szupersztár június 7-én jelentette meg az It's My Party: The Live Celebration felvételt, s bemutatta a jelenlevőknek különleges vendégét: a lányát.
 
 
Jennifer és Emme ugyanolyan ruhát viselt, amikor a Limitless dalt előadta JLo legutóbbi filmjéből. Emme nemcsak énektudását, hanem tánc-képességeit is megcsillogtatta a videóban. Azzal pedig mindenki egyetérthet, hogy énekhangja lenyűgöző.
 
A fellépést követően számos híresség is gratulált a büszke Jennifernek, köztük Reese Witherspoon és filmbéli színésztársa, Vanessa Hudgens. DJ Steve Aoki „abszolút csodálatosnak” nevezte anya és lánya duettjét.
 
Úgy tudni, JLo fontolóra vette, hogy lányának saját időt is ad a turnéja keretében, miután meghallotta Emme Alicia Keys-dalának előadását, az If I Ain't Got You-t. Marc Anthony, a gyermek édesapja – szintén híres énekes – a közelmúltban ugyancsak lelkesen támogatja a nemsokára tinédzser Emme-t zenei karrierje kibontakoztatásában.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.