2018. 11. 28. - 10:13

Jennifer Lopez elhitte, hogy rossz énekes

Jennifer Lopez elhitte, hogy rossz énekes

Keményen meg kellett küzdenie JLónak a megdönthetetlen önbizalmáért. Az énekesnő a közelmúltban arról beszélt, hogy hosszú ideig tartott, mire megtanulta figyelmen kívül hagyni a kritikákat, melyek karrierje kapcsán érték.

Hosszú időbe telt Jennifer Lopez számára, hogy el tudja engedni a füle mellett a kritikákat. A csinos, tehetséges énekesnő nemrég elárulta: sokat küzdött azért, hogy kiépítse önbizalmát karrierje kezdetén, ugyanis sokan és sokfelől megjegyzéseket tettek rá.
 
JLo nehezen tudott felülkerekedni az önmagával szemben támadt kétségeken: azon vette észre magát, hogy folyton mások véleménye miatt aggódik.
 
 
„Ma már nem engedem meg, hogy befolyásoljon önmagam megítélésében, mit mondanak mások – mesélte Jennifer. – De ehhez hosszú időnek kellett eltelnie. Karrierem hajnalán adtam mások szavára és ettől rettentő rosszul éreztem magam.”
 
JLo részletekbe is bocsátkozott. Mint mondta, nagyon kellemetlenül érintették az olyan kritikák, mint például a „nem tud énekelni”, „nem tud táncolni”, „színészkedni sem tud”, sokan csak úgy írták le őt, mint akinek van egy szép arca és feneke. Jennifer ezeket el is hitte az elején. „Nem voltam képes igazán önmagam lenni” – vallotta.
 
Végül – szerencsére – meggyőzte magát arról, hogy mindenben tehetséges és igenis folytatnia kell a karrierjét. „Keményebben dolgoztam, mint bárki más és hinni kezdtem magamban. Tudtam, hogy nem vagyok imposztor vagy holmi hamis tehetség” - mondta.
 
Nagy szerencse, hogy sikerült meggyőznie magát!
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.